Sommarkort

Är du mellan 7-19 år eller student under 26 år och vill kunna åka buss i hela Sörmland, hela sommaren, för 500 kr? Då är vårt Sommarkort något för dig.

Du köper enklast sommarkortet på Mina sidor där du laddar det på ditt befintliga gröna resekort. Du hittar produkten sommarkort under fliken "Länskort" när du är inloggad på Mina sidor. Har du inget grönt reskort skaffar du enkelt ett sådant hos något av våra försäljningsombud eller på bussen. Glöm inte att registrera ditt kort på Mina sidor så får du automatiskt en tappa-bort garanti för alla produkter du har på kortet.

När kan du åka på Sommarkortet?

Sommarkortet kostar 500 kronor och gäller för obegränsat antal resor inom Sörmlands län med samtliga busslinjer, (ej tåg) mellan 30 maj till 21 augusti 2017. Observera att sommarkortet endast är giltigt resehandling för ungdom mellan 7-19 år och studerande under 26 år.

Var med i Jakten på sommarkortet

Bild på två unga personer mot bakgrund av en karta och bergbakgrund. Stor titel med namnet Jakten på Sommarkortet.

Vi har gömt ett Sommarkort (värde 500 kr) i var och en av Sörmlands kommuner. Var med och leta du också! Vi lägger ut ledtrådar genom bilder i sommarkortets Facebookgrupp fram till den 16 juni.