Gå till innehållet

Tyck till om våra priser, biljetter och zoner!

Publiceringsdatum
I vårt arbete att ständigt utveckla oss och erbjuda en attraktiv, effektiv och tillgänglig kollektivtrafik genomför vi en översyn av våra priser, biljetter och zoner. Ta chansen att komma med dina inspel, förslag och åsikter.
Bilden visar en resenär där man ser handen som blippar sin mobilbiljett på bussen. I bilden står också texten "Dags att tycka till".

Varje inspel är viktigt när vi analyserar, följer upp och ser över vårt biljettutbud. Nu gör vi en översyn där en viktig del är inspel från våra resenärer. Finns det en biljettyp som du saknar? Skulle du kanske önska en annan zonindelning? Eller har du andra tankar eller idéer som du vill skicka med?

Vi är tacksamma om du inleder ditt meddelande med texten ”Taxeöversyn” i rutan för fritext i formuläret som du hittar nedan. Senast den 30 april behöver vi ha fått in synpunkten för att kunna få med den i analysarbetet. 

Skriv till oss i formuläret för kundsynpunkter som du hittar här!

Som alltid måste vi också förhålla oss till andra faktorer som exempelvis ekonomiska ramar och gällande avtal med olika leverantörer, så vi kan inte lova att era förslag blir verklighet. Eftersom detta är första delen i ett långsiktigt analysarbete kommer vi heller inte kunna ge personlig återkoppling på de förslag som kommer in. Men oavsett tar vi tacksamt emot alla inspel och tar med dom i vårt analysarbete.

Tack för din hjälp!