Buss-o-gram

Har du en periodbiljett på ditt gröna resekort? Då har du chansen att ge en bilberoende person i din närhet en trevlig ögonöppnare om bussens fördelar. Bjud på två gratisresor genom att skicka ett buss-o-gram!

Vi har dem alla i vår omgivning. Den där grannen som alltid tar bilen även om affären ligger 200 meter bort. Eller arbetskamraten som så ofta beklagar sig över hur lång tid det tog att hitta parkeringsplats inne i centrum. Vi pratar om de som helt enkelt inte har insett hur smidigt det är att åka buss. Nu har du chansen att hjälpa dem en bit på vägen. Och samtidigt visa omtanke mot någon du bryr dig om. 

Som innehavare av Sörmlandstrafikens periodkort eller seniorkort har du gjort ett smart val. Genom att regelbundet välja bussen bidrar du till en bättre miljö och en bättre trafiksituation samtidigt som du sparar pengar genom att välja bort bilen. Nu kan du göra någon i din omgivning lite extra glad – genom att bjuda på två gratis bussresor där vi står för notan. Så att fler får upp ögonen för samma smarta val som du.

Skicka ditt buss-o-gram genom att fylla i formuläret nedan. Om du har svårt att komma på en egen hälsning går det alldeles utmärkt att låna en av våra färdigskrivna hälsningsfraser med olika argument.
Här hittar du argument om ekonomi, hälsa, hållbarhet och social kontakt!

Personen du skickar till kommer att få en presentbox innehållande din hälsning och ett grönt resekort laddat med en reskassa på 48 kronor (räcker till två resor inom din kommun). Du visar att du bryr dig och visar vägen till ett mer miljövänligt resande.

Ta chansen att skicka ditt buss-o-gram via formuläret nedan!

Kampanjen Buss-o-gram drivs av Eskilstuna kommun, Nyköpings kommun och Sörmlandstrafiken. Projektet finansieras också av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Sörmlandstrafiken förbehåller sig rätten att neka personliga hälsningar som kan uppfattas som kränkande eller bryter mot gällande lagstiftning.   

Skicka buss-o-gram här!