Bjud nära och kära på ett smartare resande – skicka ett buss-o-gram!

Har du en periodbiljett på ditt gröna resekort? Då har du chansen att ge en bilberoende person i din närhet en trevlig ögonöppnare om bussens fördelar. Bjud på två gratisresor genom att skicka ett buss-o-gram!

Vi har dem alla i vår omgivning. Den där grannen som alltid tar bilen även om affären ligger 200 meter bort. Eller arbetskamraten som så ofta beklagar sig över hur lång tid det tog att hitta parkeringsplats inne i centrum. Vi pratar om de som helt enkelt inte har insett hur smidigt det är att åka buss. Nu har du chansen att hjälpa dem en bit på vägen. Och samtidigt visa omtanke mot någon du bryr dig om. 

Personen du skickar till kommer att få en presentbox innehållande din hälsning och ett grönt resekort laddat med en reskassa på 48 kronor (räcker till två resor inom din kommun). Du visar att du bryr dig och visar vägen till ett mer miljövänligt resande. Den du skickar till måste bo inom Sörmlands län. 

Skicka ditt buss-o-gram via formuläret här!

Kampanjen Buss-o-gram drivs av Eskilstuna kommun, Nyköpings kommun och Sörmlandstrafiken. Projektet finansieras också av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Sörmlandstrafiken förbehåller sig rätten att neka personliga hälsningar som kan uppfattas som kränkande eller bryter mot gällande lagstiftning.