Norra järnvägskorsningen på Rosenforsvägen, Skogstorp, är avstängd

På grund av underhåll av spårområdet är den norra järnvägskorsningen på Rosenforsvägen (Alfa-Laval) i Skogstorp avstängd mellan kl. 21:00 den 8 oktober och 11:00 den 15 oktober. Detta innebär stora förändringar i busstrafiken.

Linje 4 har hållplats Rosenforsvägen som start- och ändhållplats. Resenärer får gå över järnvägsspåret till/från anslutningsbuss som trafikerar Skogstorp.
Kartor och mer information om linje 4 finns här

Linje 9 och 29 kör Prästgårdsvägen-Björnvägen-Högvallavägen-Rossviksvägen-väg 214 i riktning mot Eskilstuna centrum, och omvänt i riktning från centrum. Hållplats Prästgårdsvägen i riktning mot Eskilstuna centrum får ett tillfälligt hållplatsläge på Prästgårdsvägen. I riktning från centrum trafikeras ordinarie hållplatsläge.

Många hållplatser på linje 9 och 29 blir också indragna utan någon tillfällig hållplats. Dessutom sätt extra bussar in mellan Hållsta och Skogstorpsskolan.
Karta och mer information om extrabussarna, indragna hållplatser och linjerna 9 och 29 finns här

Nattlinjen 65 drabbas också av förändringarna.
Mer information och karta på linje 65 finns här

Har du frågor eller funderingar om de tillfälliga förändringarna är du välkommen att ringa kundtjäst på nummer 0771-22 40 00, de hjälper dig dygnet runt!

Mer information finns också hos Trafikverket.