Utökad giltighet för Fria resor 65+ i Eskilstuna

Från och med den 25 augusti så utökas giltighetstiden för produkten "Fria resor 65+" som gäller i Eskilstuna kommun för dig över 65 år. Produkten gäller från och med detta datum även på lördagar, söndagar samt övriga helgdagar.

Du som bor i Eskilstuna kommun och är 65 år eller äldre har möjlighet att ta del av en speciell satsning som Eskilstuna kommun gör. Med kortet Fria resor 65+ kan du åka vardagar kl. 09–14. På lördagar, söndagar och övriga röda helgdagar kan du dessutom åka hela trafikdygnet (exklusive nattrafik kl. 00–04). Kortet skaffar du i vår butik Station 360 på Centralstationen i Eskilstuna mot en administrativ avgift om 100 kr. Har du inte ett grönt resekort sedan tidigare kan du enkelt köpa även ett sådant hos oss för 20 kr. Sedan är det bara att "blippa" kortet på bussen när du går ombord. Kortet gäller på alla bussar i Eskilstuna kommun. 

För att se busstider och få realtidsinformation om var bussen befinner sig rekommenderar vi varmt att ladda ned vår app från Itunes (ifall du har en Iphone) eller Google play ifall du har en androidmobil. Självklart kan du även söka i vår reseplanerare på vår hemsida

När du väl skaffat ditt gröna resekort så är det bra att registrera det på Mina sidor, då får du automatiskt en tappa-bort garanti om olyckan skulle vara framme och du skulle förlora ditt kort. För att underlätta för dig att registrera ditt kort så har vi tagit fram en folder som steg för steg visar hur du gör för att registrera ditt kort på Mina sidor. 

Läs mer information om kortet Fria resor 65+