Vår smarta app har just blivit ännu smartare

Nu lanserar vi ytterligare en ny funktion i vår app. Från och med den 30 juni har du möjlighet att förköpa din enkelresa upp till en vecka innan avgång.

Det är smart att betala och planera sitt resande med Sörmlandstrafikens app. Bland annat reser du som betalar din bussbiljett via appen 20 procent billigare än den som betalar med kontokort på bussen. Appen har också den mycket populära funktionen där du i realtid kan se exakt var just din buss befinner sig och få uppdateringar om tidtabellsförändringar direkt i din mobil. Nu lägger vi till ytterligare en smart funktion – nämligen möjligheten att förköpa sin biljett upp till sju dagar innan påbörjad resa.
– Vi vet att många av våra resenärer har behov av att planera sin resa i god tid innan och därför lanserar vi nu den här funktionen. Man köper biljetten i lugn och ro när det passar en själv och så aktiveras den automatiskt 20 minuter innan avgång, säger Zana Zgog som är försäljningsansvarig på Sörmlandstrafiken.    

Om du inte redan har appen på din smarta telefon så är det hög tid att ladda ner den nu. För dig som har en iPhone hittar du vår app i Appstore. Har du en androidmobil går du till Google Play. Sök bara på Sörmlandstrafiken så hittar du den.