Gå till innehållet

Smarta tjänsteresor med vårt företagskonto

Sörmlandstrafiken Företag hjälper er organisation med enklare resor. Både till jobbet och i tjänsten. På köpet bidrar ni till en hållbar framtid.

Därför kommer er organisation dra stor nytta av kollektivtrafiken

Åka kollektivt ger dig inte bara bättre hälsa genom ökad rörelse och förebyggande av sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes typ 2, det ökar också jämställdheten på arbets- och utbildningsmarknaderna genom ökade förflyttningsmöjligheter för alla, oavsett kön eller var de bor. 

Dessutom bidrar det till att uppnå miljömålen genom att minska utsläppen av koldioxid och andra växthusgaser jämfört med bilkörning. 

Med Sörmlandstrafiken Företag sparar du tid och pengar genom enkel resplanering i vår app och betalning via företagsfaktura, samtidigt som du slipper utlägg, administration och kostnader för parkering, bilförsäkringar och bränsle.

Genom att ditt företag ansluter sig till tjänsten företagskonto så får du tillgång till alla våra bussar genom vår vanliga app. Med appen kan du söka resor, se trafikinformation i realtid och köpa biljett.

Hållbara tjänsteresor med företagskonto

 • Genom att byta företagsbilarna mot buss gör ni både en fantastisk hållbarhetsinsats och sparar pengar, samtidigt.
 • Vi sätter upp konto åt både organisation och medarbetare helt utan kostnad. Medarbetare köper enkelt sin biljett i vår app och väljer företagskonto.
 • Allting sker genom automatisk fakturering vilket innebär att man slipper utlägg och tidskrävande 
  administration.

Så funkar företagskonto

 • Ansök och anslut ditt företag och du får tillgång till betalsättet företagskonto i appen. Ni söker och bokar resor i appen precis som vanligt, med enda skillnaden är att ni väljer det nya betalsättet.
 • Ni får månadsvis alla era resor på en faktura, en enklare reseadministration och en god överblick över era reseinköp.
 • Ni bestämmer själva vilka anställda som får förmånen att använda tjänsten, och ni kan enkelt administrera ert företagskonto via vår webbklient.
 • Företaget får även information om:
   - Vem som har rest
   - Datum och klockslag
   - Resans syfte
   - Pris
   - Uppföljning på antal resor som har gjorts

Mindre administration = sparar både tid och pengar!

Vill du veta mer?

Kontakta vår företagssäljare Malin A Nordström på malin.a.nordstrom@regionsormland.se

Det går också bra att anmäla intresse genom formuläret nedan så återkommer vi till dig så fort vi kan med mer information. 

Intresseanmälan företagskonto