Gå till innehållet

Välj rätt biljett

Vi har många olika biljetter och rabatter som passar dig utifrån dina resebehov. Här hjälper vi dig att hitta rätt biljett.

Om du reser mer än någon enstaka gång lönar det sig snabbt att köpa någon av våra periodbiljetter. Dom gäller i 30 dagar och laddas på ditt gröna resekort. Detta kan du göra via något av följande alternativ: 

Reser du mer sällan går det utmärkt att köpa en enkelbiljett. Billigast och smidigast är det att köpa i vår app, där du bland annat kan betala direkt med Swish. Givetvis kan du också köpa din enkelbiljett direkt ombord med ditt kontokort av föraren.

Giltig biljett eller aktiverad produkt på resekort gäller som färdbevis vid kontroll.  

Periodbiljetter

Periodbiljett är giltig under en definierad period. Tidsperioden börjar gälla när du validerar biljetten för första gången men är periodbiljetten inte aktiverad 30 dagar efter köp så aktiveras periodbiljetten automatiskt. Aktuella priser för periodbiljetter hittar du här!

Enkelbiljetter

För dig som reser någon enstaka gång går det utmärkt att köpa en enkelbiljett. Allra smidigast köper du den i appen men det går också bra att köpa direkt av föraren ombord på bussen. Aktuella priser för enkelbiljetter hittar du här!