Gå till innehållet

Välkommen till Sörmlandstrafiken Välkommen!

Vart vill du resa?

24
Trafikläget

Här hittar du alla inrapporterade trafikförändringar och kan skaffa dig full koll på läget i trafiken just nu. 

Trafikinformation
Ersättning vid förseningar

Du vet väl att du har rätt till ersättning om din resa blir mer än 20 minuter försenad? Här hittar du formuläret där du ansöker samt vilka regler och villkor som gäller. 

Förseningsersättning
Köp biljetter

Oavsett om du reser ofta eller bara ibland så har vi produkten för dig. Här kan du läsa allt om vårt utbud samt hur du köper dina biljetter. 

Välj rätt biljett
Kundsynpunkter

Det är viktigt för oss att få veta hur du upplevt din resa. Oavsett om vill ge ris eller ros eller har förbättringsförslag eller önskemål så tar vi tacksamt emot din åsikt. Du kan snabbt och enkelt skicka in den via formuläret som du hittar här. 

Lämna en kundsynpunkt

Nyheter

Bilden föreställer en kvinna på stranden med en glass och ett grönt resekort samt en annan kvinna i solstol med ett grönt resekort i handen.
Sommarkortet – obegränsat resande för 600 kr
14 maj 2024

Sommarjobb, sommarstudier eller semester. Oavsett hur din sommar ser ut har vi produkten som ger dig friheten att ta dig dit du vill. Med vårt Sommarkort får du obegränsat resande hela sommaren för 600 kr.

Utan förare står Sörmland stilla – sök till bussförarutbildningen!
05 juni 2024

Vill du också bli en i gänget som varje dag hjälper 53 000 sörmlänningar att ta sig dit de behöver för att få vardagen att fungera? Här hittar du information om aktuella yrkesutbildningar för bussförare.

Bra att veta om temperatur på bussen vid varmt väder
31 maj 2024

Så här i sommartid kan det bli varmt även på våra bussar. Här berättar vi hur vi jobbar för att hålla nere temperaturen och varför det ändå kan bli varmt ombord.